Cinnamon and Salt: Ciccheti in Venice
Autor: | Davies, Emiko |
---|---|
EAN: | 9781743797310 |
Sachgruppe: | Ratgeber/Essen, Trinken |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 240 |
Produktart: | Gebunden |
Veröffentlichungsdatum: | 21.06.2022 |
Untertitel: | Small Bites from the Lagoon City |
Schlagworte: | Cooking / Wine |
32,00 €*
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
In Cinnamon and Salt, Italy-based food writer Emiko Davies delves into the rich, multicultural history of Venice and its unique cuisine, detailing more than sixty classic and modern recipes, from fried to sweet and from small plates to drinks. Cicchetti (pronounced chi-ke-tee) are little morsels; think of them as appetisers, aperitivo or hors d'oeuvres - but cicchetti are undeniably, distinctly Venetian and a delicious nod to Venice's casual way of life.