Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Autor: | Redzepi, René Zilber, David |
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EAN: | 9781579657185 |
Sachgruppe: | Ratgeber/Essen, Trinken |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 456 |
Produktart: | Gebunden |
Veröffentlichungsdatum: | 16.10.2018 |
Untertitel: | Including Step-By-Step Information on Making and Cooking with: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments and black Fruits Vegetables |
Schlagworte: | Englische Bücher / Kochbuch Gericht (Speise) Kochbuch Kochen Kochen / Allgemeines Kochbuch, Grundwissen Kochen / Moderne Methoden, Hilfsmittel, Tipps u. Tricks Kochen / Sterneköche, Starköche, Spitzenköche Küche (Kochbuch) Rezept (Kochrezept) |
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Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.