The Handbook of Preserves
Autor: | Wildsmith, Lindy |
---|---|
EAN: | 9780719841637 |
Sachgruppe: | Ratgeber/Essen, Trinken |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 160 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Veröffentlichungsdatum: | 10.10.2023 |
Untertitel: | A Seasonal Guide to Making Your Own |
Schlagworte: | Cooking / Wine |
35,50 €*
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
Numerous recipes, from delicious jams and marmalades to pots and confits. Inclues a wide range of inspirational ideas, with variations that will see newcomers master the basics before being introduced to more luxurious preserves. Details on the equipment you will need, including muslin and funnels. The Top Twenty tips for preserving, as well as guidance on fermenting, sourcing and preparing fresh produce. With a seasonality chart, to ensure the best results all year round