EAN: | 9789811378317 |
---|---|
Auflage: | 001 |
Sachgruppe: | Biologie |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 420 |
Produktart: | Gebunden |
Herausgeber: | Chen, Wei |
Veröffentlichungsdatum: | 21.08.2019 |
Untertitel: | Omics and Functional Evaluation |
Schlagworte: | Biochemie Biologie / Mikrobiologie Biowissenschaften Chemie / Biochemie Chemie / Lebensmittelchemie Ernährung Lebensmittel Lebensmittelchemie Lebensmitteltechnologie Life Sciences Mikrobiologie - Mikroorganismus Technologie / Lebensmitteltechnologie |
171,19 €*
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
This book discusses the latest research and new techniques in the field of lactic acid bacteria, including comparative genomics, transcriptomics, proteomics and metabolomics. It also introduces the omics and functional evaluation in detail and shows the links between lactic acid bacteria and gut health and host immunity. Summarizing the biotechnological advances in lactic acid bacteria for food and health, it is a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of food microbiology, bioengineering, food science, nutrition and health.