Management in der Hotellerie und Gastronomie
Autor: | Karl Heinz Hänssler |
---|---|
EAN: | 9783110439571 |
eBook Format: | ePUB/PDF |
Sprache: | Deutsch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 10.05.2016 |
Untertitel: | Betriebswirtschaftliche Grundlagen |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Hotel-Marketing Hotelmanagement Hotel marketing; hotel management; hotel accounting; human resources Hotelrechnungswesen Personalwesen |
49,95 €*
Versandkostenfrei
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
Hoteliers and restaurant owners must make daily decisions that, in sum, determine the success or failure of their enterprise. Business management expertise enables an integrated analysis of individual decisions so as to plan for sustained success. In the 9th edition of this textbook, experts on theory and practice provide an overview along with concrete help for many issues arising in day-to-day operations.
Prof. Karl Heinz Hänssler (Duale Hochschule Baden-Württemberg Ravensburg)