Membrane Systems in the Food Production
Autor: | Alfredo Cassano, Enrico Drioli |
---|---|
EAN: | 9783110742992 |
eBook Format: | |
Sprache: | Englisch |
Produktart: | eBook |
Veröffentlichungsdatum: | 19.07.2021 |
Untertitel: | Volume 1: Dairy, Wine, and Oil Processing |
Kategorie: | |
Schlagworte: | Lebensmittel Materialwissenschaft Membran Verfahrenstechnik |
104,95 €*
Versandkostenfrei
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact.
Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing.
Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.
Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.