A guide to Smørrebrød
Autor: | Fonsenius, Eric Maurice |
---|---|
EAN: | 9788743055044 |
Auflage: | 002 |
Sachgruppe: | Ratgeber/Essen, Trinken |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 136 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Veröffentlichungsdatum: | 21.11.2023 |
Untertitel: | 2. Edition |
30,90 €*
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
Open-faced sandwiches - Smørrebrød - is to the Danes what pasta is to the Italians. It's their national dish and when made at festive occa- sions almost a piece of art. This book will take you through the entire process of making smørre- brød like the Danes do it with descriptive photos and a total list of ingredients. The book includes a chapter on Danish street food and will in addi- tion also show you how to make the world famous danish pastry.