Autor: | Barone, Caterina Bolzoni, Luciana Caruso, Giorgia Montanari, Angela Parisi, Salvatore Steinka, Izabela |
---|---|
EAN: | 9783319148267 |
Auflage: | 2015 |
Sachgruppe: | Technik |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 140 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Veröffentlichungsdatum: | 16.02.2015 |
Schlagworte: | Biochemie (Heilmethode) Kontrolle (wirtschaftlich) / Qualitätskontrolle Lebensmittel Qualitätskontrolle |
64,19 €*
Die Verfügbarkeit wird nach ihrer Bestellung bei uns geprüft.
Bücher sind in der Regel innerhalb von 1-2 Werktagen abholbereit.
This Brief is concerned with the connection between food packaging and the chemical composition of packaging materials. In terms of the food packaging hygiene, the influence of the containers on the contained foods is discussed. The book explores new and emerging risks related to food packaging materials in connection with the contained commodities. It also discusses the technology of production with relation to the chemical risk in a ¿Hazard Analysis and Critical Control Point¿ (HACCP) investigation.